Курси QA-тестувальника онлайн, курси QA-Manual онлайн

Індивідальне практичне заняття – проходження співбесіди із рекрутером. Наш рекрутер вивчає сильні сторони кожного випускника та рекомендує ІТ компаніям. Ти отримуєш запрошення на співбесіду, проходиш кілька співбесід, обираєш компанію яка підходить тобі найбільше, і отримуєш омріяну роботу. Онлайн заявка дозволяє попередньо забронювати місце в групі. Якщо Вас зацікавив цей курс, будь ласка, залиште заявку, навіть якщо розклад не надто Вам підходить.

курси тестувальника ціна

Наш досвід викладання QA більше 9 років, а наша активність в освіті ІТ, включаючи конференції, мітапи, тренінги та інше, вже незмірна у сотнях годин. На групових заняттях ти виконуватимеш практичні завдання, працюватимеш над проєктами в команді та самостійно. Викладач надаватиме зворотний зв’язок та підказки, допоможе розібратися з теорією та скерує у практиці. Ми зробили заняття 2 рази на тиждень. Як показує практика це ідеальний формат, для того, щоб ти досягнув результату. Є такі що вагаються, думають, передумують, вагітніють, виходять заміж, переїжджають, відтягують процес за власним бажанням.

Курси програмування у Харкові за напрямом QA Automation від A-Level

2) Дати можливість вчитися тим, хто цього хоче, але не може собі дозволити. Зазвичай, якщо людині лінь або не вистачає мотивації, вона не закінчить безкоштовний курс. Тому, якщо в тебе достатньо мотивації і бажання — то ти за адресою. Графік нашої території дозволяє клієнтам самостійно обирати, коли навчатися.

курси тестувальника ціна

Пару тижнів тому я закінчила курс UI / UX Design в Mate, а сьогодні я вже працюю в крутий компанії! У Мейте я відчувала себе частиною однієї великої і дружної команди, де ментори не просто тикають носом в помилки, а підтримують в будь-якому питанні, надихають. Йдучи на курс повного дня, будьте готові вкласти сили, адже відсидітися не вдасться, з ранку і до 5 вечора мінімум ви будете повністю поглинені в світ дизайну.

Тестування програмного забезпечення (QA) офлайн або онлайн

У курс QA Manual входять 2 заняття з англійської мови. На першому занятті ми проводимо тестування і виявляємо рівень володіння кожного. На другому занятті ми обговорюємо варіанти розвитку для кожного студента за результатами тестування та даємо загальну лексику в ІТ, і зокрема, для тестувальників.

  • Вам зовсім не обов’язково обирати школу програмування за місцем розташування, щоб мати можливість відвідувати заняття.
  • Працює фрілансером, щоб мати можливість поєднувати викладацьку діяльність з роботою тестувальника та саморозвитком.
  • Вони лояльно ставляться до студентів школи, оскільки багато випускників A-Level вже потрапили до наших партнерів.
  • Ми підготували матеріали та тести, які допоможуть вам у виборі вашої майбутньої професії.
  • Оплата здійснюється через виставлення інвойсу на e-mail через сервіси LiqPay, Fondy та Mono Pay.

Тестова документація (план тестування і тестовий сценарій). Написання звітів про знайдені дефекти. Підведення підсумків та обговорення результатів. Регресійне тестування як частка процесу тестування. Підходи до складання набору testcases.

Працевлаштування

Абсолютно кожен студент учбового центру після закінчення курсів може замовити сертифікат, в котрому вказується інформація про курс, підтверджуєтеся його успішне закінчення. Ви будете навчатися у спеціалістів тестування ПЗ. Під поняттям навчання колектив Навчального Центру має на увазі активний діалог наставника зі своїм підопічним. Академія навчання ІТ ITEA прагне відкрито і в зрозумілій формі повідомляти своїм користувачам про те, як збираються і обробляються їх персональні дані. Ми цінуємо Вашу впевненість в тому, що ми будемо робити це ретельно і розумно.

курси тестувальника ціна

Тому, до неї обов’язково потрібно добре підготуватись. На цьому тренінгу ми розповімо тобі всі тонкощі співбесіди в ІТ сфері, на чому варто акцентувати свою увагу. Про що слід говорити та як розкрити перед роботодавцями свій потенціал. Щоб потрапити на курс QA Manual, треба пройти тест. У ньому 32 загальні питання про будову та принцип роботи комп’ютера й інтернету. Потім вас запросять в офіс на інтерв’ю та зарахують до найближчого потоку.

Як розпочати навчання?

Працювала з розподіленими командами за методологією Scrum. Брала участь у співбесіді претендентів на позицію QA та займалася їх подальшим навчанням в компанії. Термінал — один з основних інструментів будь-якого розробника. У цьому модулі ти познайомишся із базовими командами термінала, а також дізнаєшся, що таке система контролю версій Git та як нею користуватися.

Нам важлива ІТ-англійська, тому всі необхідні терміни та слова ви будете вивчати під час проходження курсу. Як ми допомагаємо знаходити роботу випускникам QAGroup? Ми займаємось працевлаштуванням наших студентів з 2016 року.

Комʼюніті студентів

Команди Git bash, робота з GitHub та програма для Гіта — SourceTree. Навчання QA просунутого рівня було би неефективним без домашніх завдань з пройденої теми. З ними ти закріпиш матеріал, отримаєш практичний досвід і проясниш для себе всі аспекти теми. Після завершення базового курсу QA Manual ти навчишся здійснювати ручне тестування продукту, розберешся у різних рівнях та видах тестування. Після випуску ти зможеш вільно користуватися різними механіками та техніками QA, правильно шукати баги у програмах та повідомляти про них. Є питання відповіді на які не передбачені в стандартній програмі?

курси тестувальника ціна

Великі IT-компанії в Україні пропонують QA можливості роботи за кордоном, відрядження і релокейт. Для запису на курси подайте заявку на нашому сайті, після чого менеджер з вами зв’яжеться і проведе невелике інтерв’ю. За підсумками співбесіди буде ухвалено остаточне рішення щодо прийняття на навчання. Усі учасники курсів отримують доступ до закритого чату з наставниками та іншими студентами, а також доступ до особистого кабінету нашої бази знань. Студенти, які набрали максимальну кількість балів протягом навчання та пройшли програму Roadmap, отримують спеціальну форму резюме, за якою ми співпрацюємо з нашими партнерами. Ми також проводимо перевірку резюме, супровідних листів та даємо консультації, якщо виникають якісь питання.

Leave Comment

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *